Nyt fra Dansk Kødkvæg

Af Søren Grunnet, næstformand Dansk Kødkvæg og bestyrelsesmedlem i Landsskuet

 

Så er der kun få dage til sommerens største begi-venhed for mange kødkvægsfolk, Landsskuet, som i 2019 afvikles 4. – 6. juli i Herning.

 

Katalog og program kan ses på www.landsskuet.dk. Der er igen i år mulighed for, at dyrene kan ankomme til Landsskuet allerede om tirsdagen kl. 12.00 – 20.00. At dyrene kommer til Herning allerede om tirsdagen gør, at der er meget mere ro på for både dyr og udstillere.

 

Dyrene kan også ankomme onsdag kl. 13.00 – 21.00. Bemærk, at det begge dage ikke er muligt at læsse dyrene af senere end det anførte tidspunkt, da der ingen dyrlæge er til at indsyne dyrene. Husk at give vognmanden besked om det.
Husk også at informere vognmanden om, at der de sidste år har været kontrol af dyretransporter til Landsskuet.
Husk at afmelde dyr på info@landsskuet.dk eller tlf. 8728 2000, hvis de ikke møder op. Fredag af-ten kl. 18.30 er udstillere, hjælpere og publikum inviteret til Danmarks største dyrskuefest i Hal G. Der er altid en super stemning til landsskuefesten, så husk at få købt billetter. Billetter til fest-aften kan købes i Landsskuets Bank – Hal Q.

 

Vi håber, at der igen i år er god opbakning til dyr-skuefesten. Husk, at dyret/dyrene skal udstationeres. Besætningsejer skal udstationere og hjemtage dyret igen (kode 50 og 51) til skuets CHR-nummer 28203. Vi ses i Herning til nogle fantastiske dage.

Læs hele nyhedsbrevet her.

 
Oversæt
Nyheder
06.04.2020, Nyhedsbrev fra Dansk Kødkvæg nr. 5
Landbrug & Fødevarer Kvægs årlige kongres er
hvert år et tilløbsstykke med masser af tilhørere,
der bruger ...
06.04.2020, Nyhedsbrev fra Dansk Kødkvæg nr. 6
Udbruddet af coronavirus har allerede betydet 3
aflysninger af dyrskuer, nemlig Fjerritslev Dyrskue,
Hobro ...
17.03.2020, Dansk Kødkvægs statistik
Statistik fra Dansk Kødkvæg ...
ALLE NYHEDER