Inspirationsdag i Midt og Syd

Vi har lavet aftale med dyrlæge Hanne Lerche Voogh fra Kvægdyr­lægeme Midt aps, som vil komme og gøre os meget klogere på ind­voldsorm og parasitter, både omkring forebyggelse og bekæmpelse. Hanne vil også komme med et bud på, hvor meget bekendskabet med den slags kan komme vil at koste.
Vi arbejder også på at få en person med som kan fortælle os lidt om foderblandinger og råvarer, og som kan komme med et bud på, hvad vi skal fodre kalvene med for at udnytte deres vækstpotentiale bedst muligt under de givne vilkår.
Der vil selvfølgelig også blive en rundvisning i Britta og Jens's fine stald, hvor de vil fortælle om dyrene, hvordan de fodrer m.v.
Inspirationsdagen afholdes i et samarbejde mellem Simmental Midt og Syd. Indbydelse vil også komme på Dansk Simmentals hjemme­side, så alle er velkommen.
Pris kr. 75,-, der dækker foredrag og let forplejning.
Tilmelding senest 25. oktober 2018 til bestyrelsen i Syd og Midt v/Jørgen Astrup tlf. 2021 7901 eller Jens Høgh tlf. 2129 0558.

 
Oversæt
Nyheder
21.06.2019, Aftenmenu på landsskuet skal bestilles..
Aftenmenu på landsskuet skal bestilles inden den 27. juni. Læs mere i invitationen. ...
12.06.2019, I tilfælde af ulveangreb.
Skadelidte skal hurtigst muligt efter et formodet ulveangreb henvende sig til en af Naturstyrelsens ulvekonsulenter, så ...
13.05.2019, Nye regler til dyrskue fra 2020.
”For at der ikke skal være tvivl om holdinddeling og kalves alder, når de følger mor til dyrskue, gør vi opmærksom på a ...
ALLE NYHEDER